×

Neslihan verkoopt toetknuffels!

Neslihan is erg begaan met het werk van CliniClowns en verkoopt daarom Toetknuffels en -sleutelhangers. Het bedrag dat zij daarmee ophaalt, doneert ze aan CliniClowns!

Neslihan Aktas is 22 en is erg betrokken bij het werk van CliniClowns. "Elk kind verdient het om kind te zijn", vertelt ze. "Ik heb voor CliniClowns gekozen, omdat ik de zieke en gehandicapte kinderen een warm hart toedraag. Elk kind dat in het ziekenhuis ligt verdient een bezoekje van de CliniClowns."

 

Daarom verkoopt Neslihan sinds kort onze Toetknuffel en -sleutelhanger. Het bedrag dat zij daarmee ophaalt, doneert ze aan CliniClowns!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start zelf een actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden.

'Alleen al met de rode neus kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken'

Vinny wordt op 3-jarige leeftijd bijna maandelijks opgenomen in het ziekenhuis voor astma. Gelukkig krijgt hij bij elke opname een CliniClown op bezoek.