×

Drie keer voor CliniClowns!

Basisschool De Hoeven in Beuningen viert dit schooljaar haar 40-jarig bestaan. Dit viert de school met een feestweek in het thema ‘Toen en Nu’! Om de kinderen zich ervan bewust te maken dat er kinderen zijn die het minder makkelijk hebben, organiseren ze drie acties waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat!

Op 21 oktober werd de eerste actie georganiseerd: een sponsorloop, ook wel de Rode Neuzenloop. De meeste kinderen renden meer dan 11 rondjes en haalden hiermee een mooi bedrag op! CliniClowns werd bij deze actie vertegenwoordigd door kantoormedewerkster Karin Kanij. Zij was zeer ontroerd door alle lieve woorden en mooie verhalen. De actie heeft ontzettend veel indruk op haar gemaakt.

Kerstkaarten en statiegeldbonnen

Inmiddels is de tweede actie voor CliniClowns gestart. Alle kinderen zijn druk met tekeningen waar kerstkaarten van gemaakt worden. Deze gaan ze vervolgens verkopen aan familie en vrienden.
 
De derde actie start in februari 2016. De school zamelt dan statiegeldbonnen in door lege flessen op te halen! Het statiegeld van deze flessen wordt gedoneerd aan CliniClowns.

Feestweek

De mooie reeks van acties eindigt met de feestweek in april waarbij een ambassadeur namens CliniClowns aanwezig zal zijn. Alvast heel erg bedankt voor de acties en voor het bedrag dat jullie op gaan halen!


Wil jij CliniClowns ook steunen? Start dan je eigen actie voor CliniClowns op.

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."