×

Nieuwjaarsduik voor CliniClowns

​Op 1 januari 2017 waagden 201 sportieve duikers voor CliniClowns een sprong in de ijskoude Rijkerswoerde plassen in Arnhem. Alle deelnemers kregen een rode neus en renden volledig in stijl het water in!  

Een jaar geleden leek het er op dat de Nieuwjaarsduik in Arnhem dit jaar niet door zou gaan, totdat Kim Trouerbach en Chantor van Beek de organisatie op zich namen. Kim en Chantor zijn lid van de loopgroep Runiversity en gaan in 2017 de New York Marathon lopen voor CliniClowns. Het was dan ook al snel besloten dat de opbrengst van de Nieuwjaarsduik dit jaar naar CliniClowns zou gaan.
 

​Alle deelnemers kregen een goodiebag met daarin een rode neus. Naast de opbrengsten van het inschrijvingsgeld werd er bij de Nieuwjaars duik ook nog Toet verkocht. De leuke actie heeft maar liefst €763,50 opgebracht voor CliniClowns. Bedankt!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.