×

Ondersteun Ad met zijn actie voor CliniClowns!

Ad Slijkerman wil zich graag inzetten voor CliniClowns en roept daarom iedereen op om defecte elektrische relais en schakelaars te verzamelen en niet meer met het afval weg te gooien.

Deze bevatten namelijk waardevolle materialen die gerecycled kunnen worden. Hij recyclet de defecte elektrische relais en schakelaars door ze te demonteren en de metalen en kunststoffen te scheiden. Deze verkoopt hij aan handelaars in oude metalen. Het geld wat hij hiermee verdient, gaat naar het goede doel.
 
Voor het milieu betekent het dat de materialen niet meer verbrand of verwerkt worden door de afvalbedrijven en dat deze dus niet voor vervuiling zorgen.
 
Woon je in de omgeving van Obdam (NH) en wil je Ad bij zijn actie ondersteunen? Neem dan snel contact op met CliniClowns via acties@cliniclowns.nl.

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.