×

Op de foto voor CliniClowns

Anouschka van Anouschfoto zette zich dit jaar voor de 4e keer in voor CliniClowns!  Ze heeft een eigen studio en heeft met haar fotoshoot-actie haar hobby’s fotograferen en het bezoeken van Nederlandstalige artiesten kunnen combineren.

In 2012 bezocht Anouschka een benefiet concert waar CliniClowns aanwezig waren. Daar zag ze het effect van de clowns op kinderen met eigen ogen. Na dit concert besloot ze ook in actie te komen voor CliniClowns. Met deze actie haalde ze €300 euro op. Ze wilde meer en raakte verslaafd aan haar concert. Daarom fotografeert Anouschka jaarlijks fans met hun favoriete artiesten. Daarnaast doneert ze een deel van het jaar €5 per fotoshoot aan CliniClowns en zamelt ze oude mobieltjes en cartridges in voor CliniClowns.

Dit jaar organiseerde ze de fotoshoot-dag op 5 maart. Ze haalde maar liefst €3300,- op! Wat een prestatie! Anouschka heel erg bedankt voor jouw voortdurende inzet en steun!

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.