×

Opbrengst van CD's vol kindermuziek voor CliniClowns

Astrid Cattel had tot voorkort haar eigen theaterschool. Hier werd veel muziek gemaakt, die zij zelf schreef! De school heeft ze inmiddels verkocht en de CD's die ze nog heeft, verkoopt ze voor CliniClowns.

Afgelopen 4 jaar is Astrid Cattel oprichtster/directeur eigenaar geweest van een succesvolle regionale Jeugdtheaterschool in het Gooi. Astrid schreef het lesmateriaal, de jaarlijkse kinderproducties en de muziek voor de school zelf. De school telde totaal 5 vakdocenten.

De theaterschool heeft Astrid onlangs verkocht, zodat ze zich nu kan richten op presentatie, muziek en het ontwikkelen van formats. Ook is Astrid inmiddels al 8 TV seizoenen de vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4 programma 'De Tv Kantine'.

"Ik heb nog wat oude CD’tjes liggen uit de tijd van mijn theaterschool met het logo er op. Deze verkoop ik voor CliniClowns, zo kan ik in heel Nederland kinderen blij maken met de muziek. De liedjes zijn voor de leeftijd 4 tot boven de 104!”, alsdus de Larense inwoonster. De liedjes zijn positief, vrolijk en met een knipoog naar cabaret. 

De opbrengst van de verkoop van 1 van de kinder CD’s van Astrid is een initiatief voor CliniClowns. Dit loopt tot begin 2018. 

Kijk hier voor een voorproefje!

Help mee, steun CliniClowns!

'Alleen al met de rode neus kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken'

Vinny wordt op 3-jarige leeftijd bijna maandelijks opgenomen in het ziekenhuis voor astma. Gelukkig krijgt hij bij elke opname een CliniClown op bezoek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Ze straalde als een ster'

Daniëlle is 14 jaar en heeft het Downsyndroom. Tijdens Circus CliniClowns was ze helemaal in haar element. “Tot onze grote verrassing ging Daniëlle met clown Kluts mee de circuspiste in.”