×

Pak de OV-drukte aan en doneer aan CliniClowns!

Om Rotterdam bereikbaar te houden, organiseert de Verkeersonderneming verschillende acties. Een van de acties is 'Fiets een stuk en doneer wat geluk!' waarbij onder andere aan CliniClowns gedoneerd kan worden! 

Met de actie 'Fiets een stuk en doneer wat geluk!' kunnen Rotterdamse studenten tot aan 100 euro tot aan het einde van het jaar verdienen voor hun zelf gekozen goede doel. CliniClowns is een van die goede doelen.

Het idee is dat meer studenten gaan fietsen, zodat de drukte tijdens de ochtendspits in het OV wordt verminderd. "Zo creëren we meer ruimte voor de automobilist die overstapt naar het OV", aldus de organisatie.
 
 

De Verkeersonderneming

Het verleiden van automobilisten om op andere tijden of met alternatief vervoer (fiets/OV) te reizen, dat is het hoofddoel van de Verkeersonderneming. "Niet omdat we anti-auto zijn, maar wel omdat we anti-files zijn. Wanneer we allemaal in de spits onderweg gaan, levert dat vertragingen op, ergernis, er ontstaat schade aan de leefomgeving en files zijn slecht voor de economie. Als we vaker de fiets pakken, het OV of een dagje thuiswerken kan iedereen voor wie het echt nodig is dat ze met de auto gaan gewoon doorrijden."

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer informatie of geef je op! 

Let op: Er kunnen maximaal 500 studenten deelnemen. Dus Vol = Vol.
 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Dagelijks zorgen tientallen CliniClowns door heel Nederland voor vele bijzondere momenten. Ze helpen kinderen even te ontsnappen aan de vaak pijnlijke of vervelende werkelijkheid.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?