×

Ponykamp Klein Oever doneert aan CliniClowns

Al bijna 50 jaar organiseert Klein Oever een ponykamp in de schoolvakanties. Daarbij doneren zij per geboekte week een standaard bedrag aan CliniClowns. En ze hebben nog plek!

Op Ponykamp Klein Oever zijn ze goed bezig. Tijdens de week met allerlei activiteiten wordt er ook aandacht aan CliniClowns besteed. Zo maken ze vlak voordat iedereen weer naar huis gaat de welbekende ‘rode neuzen-foto’ met de hele groep. Ook wordt door de organisatie van elke geboekte week een bedrag afgestaan aan CliniClowns, met een minimum bedrag van 1 euro per week. 

Ben jij ook gek op paarden en steun je graag CliniClowns? Goed nieuws! Er is nog een aantal plekjes vrij bij Ponykamp Klein Oever. Het is nog mogelijk om te boeken voor de week van 19 t/m 26 augustus of de week van 26 augustus t/m 2 september. Ook in de herfstvakantie is een midweek kamp mogelijk! Kijk hier voor meer informatie.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Hij kon het niet laten om mee te spelen'

De 5-jarige Stan wordt geopereerd aan een liesbreuk. Tijdens het wachten, nemen Stans zenuwen steeds meer toe. Gelukkig kunnen CliniClowns Nop en Neel Stan afleiding en geruststelling bieden, waardoor alles soepel verloopt op weg naar de operatiekamer.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?