×

Popcorn verkoop voor CliniClowns

Wout en Wout zitten in groep 8 van de Josefschool in Overloon. Carnaval wordt dit jaar in Circusthema gevierd, waarbij Wout en Wout popcorn verkopen. De opbrengst doneren zij aan CliniClowns!

 

Ieder jaar verzorgt groep 8 het jeugdcarnaval in Overloon. Het thema dat zij dit jaar hebben gekozen is circus. Tijdens carnaval zijn Wout en Wout popcornverkopers. De opbrengst van de verkoop doneren zij aan CliniClowns.

"Wij vinden dit goede doel mooi aansluiten bij het thema", aldus Wout en Wout. Ze gaan super erg hun best doen en hopen een mooi bedrag op te halen voor CliniClowns. Zodat ze zieke en gehandicapte kinderen een warm hart kunnen toedragen.

Super jongens, succes!

Help mee, steun CliniClowns!

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.

'Het werk van de CliniClown gaat voorbij de lach'

CliniClown Charlotte Langemeijer moet vaak uitleggen dat haar werk zoveel meer omvat dan vrolijke momentjes voor zieke kinderen verzorgen. “De lach is niet ons enige doel.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.