×

Prins Carnaval zet zich in voor CliniClowns

Op zondag 24 januari 2016 vierde Erik van Turnhout zijn 11 jarig jubileum als Prins Erik d’n 1e van Mastepinnelaand. Dit jaar koos hij er bewust voor om donaties aan CliniClowns te vragen, in plaats van allerlei cadeaus en giften.

Enkele jaren geleden bracht hij in de carnavalsperiode een bezoek aan het Sophiakinderziekenhuis in Rotterdam. Dat maakte zoveel indruk dat hij op deze manier iets voor de kinderen wilde doen die daar verblijven. “Hier heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe goed het werk van de CliniClowns is. Even vergeten de kinderen alles en worden ze uit de dagelijkse sleur getrokken.”

Het was een geweldige middag met bijna 250 bezoekers die naar Wouwse Plantage waren afgereisd. Met deze actie haalden Erik en zijn bezoekers maar liefst €990 op! Wat een fantastisch bedrag. Heel erg bedankt voor deze actie en voor je inzet Erik!

Vier jij ook je jubileum voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.