×

Racen voor een lach

Een groepje Sprint 1300 coureurs besloten in 2015 hun passie voor de autosport in te zetten voor anderen. Specifiek wilden zij een lach toveren op het gezicht van iemand met een beperking of een ziekte, want dat is onbetaalbaar. Daarom besloten zij een inzamelingsactie te doen voor CliniClowns.

Bij de start van het seizoen 2015 werd er bij enkele Sprint 1300 auto’s een tweede stoel ingebouwd, waar een extra passagier plaats kon nemen. Zo ervaarden zij ook de kick die je tijdens het racen krijgt. Die kan namelijk ook ingezet worden al medicijn voor mensen waarbij het leven tegen zit.

Racen voor CliniClowns.

Aan het Sprint 1300 Duo-zitter project werd dan ook een inzamelingsactie voor CliniClowns gekoppeld. In totaal haalden ze hiermee €450,00 euro op! Dat bedrag werd ook nog eens door de PAC met 100,00 Euro verhoogd! Ambassadeur Gonnie Beurskens kwam onlangs de cheque in ontvangst nemen.
 
Sprint 1300 coureurs heel erg bedankt voor deze actie! Wat mooi dat jullie je inzetten voor mensen met een beperking of een ziekte en daarnaast ook nog wat voor CliniClowns betekenen! Heel erg bedankt.

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!