×

Terugblik op de Rode Neuzen Run voor Elara 2015

Kimberley van Reijswoud, de mama van Elara, organiseert dit jaar voor de tweede keer de Rode Neuzen Run voor Elara. Afgelopen jaar haalde ze maar liefst €2.750,- op. We blikken graag terug op die bijzondere dag.

Toen Elara op 15 juni 2013 geboren werd, wisten haar ouders dat hun dochtertje verre van gezond was. Elara heeft meer in het ziekenhuis gelegen dan dat zij thuis was en dat was erg zwaar. Ondanks alles was Elara vrolijk en heeft ze honderden mensen geïnspireerd. Zelfs na haar overlijden.

De Rode Neuzen Run voor Elara vond plaats op 17 mei 2015, een maand voordat Elara twee jaar zou worden. Haar moeder Kimberley kijkt terug op een ongelofelijk mooie dag. “De laatste paar dagen bouwde ik veel spanning op en de nacht voor de run kon ik amper slapen. Want natuurlijk rennen we voor Stichting CliniClowns, maar het allerbelangrijkste: We rennen om Elara te eren. En daarmee haalden wij met z’n allen geld op voor de helden van Elara, de CliniClowns.”

“De laatste minuten waren voor mij het zwaarst. Niet omdat het de laatste minuten waren, maar omdat ik alles wilde geven wat ik had. Ik wilde nog dat ene extra stempeltje. En nog één, en nog één. Ik heb uiteindelijk samen met Erwin, hand in hand, gefinisht.”

“Na de run kon ik moeilijk uit mijn woorden komen. Wat zeg je tegen de mensen die voor jouw dochter rennen op de dag dat zij er al 5 maanden niet meer is? Bij het schrijven van de cheque begon ik te trillen. De adrenaline kwam eruit, maar ook de spanning van het bedrag. Toen we de cheque omdraaiden, kwam er een mega applaus.”

Op de tweede verjaardag van Elara maakte Kimberley bekend dat er met de Rode Neuzen Run voor Elara €2.750,- opgehaald is.

Kimberley, Erwin, alle deelnemers en sponsoren heel erg bedankt voor de geweldige inzet die heeft gezorgd voor dit waanzinnige bedrag! 

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.