×

Rode Neuzen Run voor Elara 2016

Kimberley van Reijswoud, de mama van Elara, houdt net als afgelopen jaar een Rode Neuzen Run voor Elara. Dit jaar rent ze niet alleen voor Elara en CliniClowns, maar ook voor Qwin, die door een zeldzame chromosoomafwijking meervoudig complex gehandicapt is.

De run vindt plaats op 21 mei in een gesponsorde sporthal in Houten en start om 11 uur. Gepco van Bokhorst, ambassadeur van CliniClowns, komt symbolisch het startschot geven. Op de dag zelf vindt ook nog een collecte plaats en is er iemand aanwezig om aanwezige kinderen te schminken. Ook is er medische ondersteuning aanwezig. Van de totale opbrengst van de run gaat 50% naar de crowdfunding voor Qwin en 50% naar CliniClowns.

Crowdfunding voor Qwin

De ouders van Qwin zijn een crowdfunding gestart om een bus te kunnen kopen waarmee ze Qwin in zijn aangepaste gehandicapten-wandelwagen kunnen vervoeren.

“Qwin is een lief, vrolijk mannetje van 1 jaar oud. Hij is meervoudig complex gehandicapt en zal altijd van ons of anderen afhankelijk blijven." Aldus de ouders van Qwin.

"Qwin heeft geen nek- en rompbalans waardoor het erg moeilijk is om hem te verplaatsen.”

"Zijn verdere ontwikkeling is niet te voorspellen. Qwin functioneert nu als een baby van ongeveer 3 maanden oud.  Hij heeft geen nek- en rompbalans waardoor het erg moeilijk is om hem te verplaatsen. Een bus zou daarbij helpen.”

Wil jij mee rennen?

Kimberley is nog op zoek naar Rode Neuzen Runners! Ren jij mee? Zorg dan dat je om 10.30 uur aanwezig bent bij Sportcentrum Houten – The Dome. De run duurt een uur en er mag natuurlijk gerend worden op eigen tempo. Eén ronde zal ongeveer 100 meter zijn. Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar rodeneuzenrun@mamavanelara.nl.

Sponsors

Voor deze run regel je zelf je sponsors. Denk aan familieleden, vrienden, kennissen, buren, mensen van je sportvereniging etc. Iedereen die je kunt verzinnen. Sponsors kun je bijhouden met het sponsorformulier. Zij hebben de keuze om je per ronde of met een vast bedrag te sponsoren. Wil je jezelf sponsoren? Zet dan je naam ook in het lijstje er bij.

Rode Neuzen Run 2015

Ruim een maand voordat Elara haar tweede verjaardag zou vieren, organiseerde haar moeder Kimberley De Rode Neuzen Run voor Elara, een sponsorloop voor en door Elara. Dit deed ze om haar te blijven eren en om de herinnering aan haar en haar naam levend te houden. Ze koos voor 17 mei 2015 omdat een vriendin in Australië precies op dezelfde dag een marathon liep voor de Clown Doctors in Australië.

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."