×

Rosada Fashion Outlet steunt CliniClowns met zomeractie

Elke zomer organiseert Rosada Fashion Outlet een actie voor het goede doel. Dit jaar kregen bezoekers van het outletcentre een fashionable festivalhoedje als ze 1 euro aan CliniClowns doneerden. En dat leverde een mooi bedrag op!

Lianne Smits van Rosada Fashion Outlet vertelt dat zij graag een bijdrage leveren aan het werk van CliniClowns. “We wilden graag iets doen voor zieke en gehandicapte kinderen, en het werk dat CliniClowns doet is fantastisch." 
 

De zomeractie van Rosada leverde uiteindelijk maar liefst 20.189 euro op!  

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?