×

Samen vissen voor CliniClowns

Op zaterdag 9 september vond in Rijssen de CliniClowns Koppelwedstrijd plaats. 23 koppels deden hard hun best de grootste vis te vangen aan de visvijver Ons Vermaak. De opbrengst kwam ten goede aan CliniClowns. Om 9.00 uur gaf Angela namens CliniClowns het startsein voor de viswedstrijd. Hoewel het weer niet meezat, was het een erg gezellige dag voor de vissers.

Tot twee uur ’s middags kregen de duo’s de tijd om de grootste vis te vangen. De wedstrijd was een groot succes en de aanwezige vissers vroegen zelfs om een vervolgeditie. Voor Martijn en Karolien van Leeuwen kreeg de dag een gouden randje: met een vis van 2860 gram wonnen zij de CliniClowns Koppelwedstrijd. Enthousiast namen ze een van de mooie prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende winkels in de hengelsport, in ontvangst.

Het opgehaalde inschrijfgeld en de verkoop van drankjes en gehaktballen na afloop zorgden voor een mooi bedrag voor CliniClowns. Aan het eind van de dag mocht Angela een cheque van maar liefst 4525 euro in ontvangst nemen.