×

Santarun voor CliniClowns

Op vrijdag 18 december en op zondag 20 december 2015 liepen honderden Kerstmannen en –vrouwen door de binnenstad van Deventer & Zwolle. Iedere deelnemer kon na inschrijving voor 1, - euro een rode neus kopen, waarbij de opbrengst in zijn geheel naar de CliniClowns ging. 

Zij hebben hiermee een super bedrag opgehaald van wel €600,-.
 
Organisator Marco Mezach was zeer tevreden. Hij is al jaren trouwe donateur van CliniClowns en wilde graag iets extra's doen. Namens ons allemaal: Heel erg bedankt! 

Ook een Santarun organiseren?

Wij helpen je als CliniClowns graag met de voorbereidingen, bijvoorbeeld met ons kant-en-klaar sponsorlooppakket!

groen vinkje Een simpel stappenplan voor de voorbereiding, inclusief een draaiboek voor de dag zelf
groen vinkje Een stempelkaart en een sponsorkaart die je zo kunt uitprinten
groen vinkje Brieven voor de ouders, een persbericht voor de lokale pers
groen vinkje Een poster, tips en trucs

Help mee, steun CliniClowns!

'Ik heb zoveel goede indrukken opgedaan vandaag'

Dertien jaar geleden ontmoette Natalie de CliniClowns en besloot ze donateur te worden. Toen we haar vroegen of ze iets lekkers wilde koken in het CliniClowns College was ze meteen enthousiast!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten!