×

Rode Share Ring voor CliniClowns

Ken jij de ringen van Nikki Namasté al? Ontwerpster Lydia heeft de Share Ring ontworpen om goede doelen te steunen die goed werk voor kinderen doen. Zo ook voor CliniClowns!

Van elke verkochte ring wordt er 30% van de opbrengst gedoneerd aan het goede doel dat bij de kleur steen hoort. De ring voor CliniClowns heeft een dieprode granaat (red garnet). Deze is zowel in zilver als in rosé verguld te koop. Bestel de ring hier!

De ontwerpster Lydia en haar man Sander, zijn dit initiatief gestart omdat ze zelf ouders zijn van Mats van 4. Toen Mats 1 jaar was, had hij behoorlijk wat gezondheidsklachten. Later bleken die veroorzaakt te zijn door koemelk-allergie.

De afleiding was welkom

Na anderhalf jaar heeft het gezin zijn allergie onder controle gekregen. Helaas waren zijn amandelen inmiddels zo ontstoken dat ze eruit moesten en kreeg Mats buisjes in z’n oren. 

“De afleiding was echt welkom, niet alleen voor Mats maar ook voor ons."

Het gezin kwam in aanraking met CliniClowns na zijn operatie. Die brachten namelijk een bezoek aan Mats. Hij werd even afgeleid van zijn pijn en had zijn aandacht bij het clownsduo. “De afleiding was echt welkom, niet alleen voor Mats maar ook voor ons”, vertellen zijn ouders. “Eventjes vergeet je de zorgen en wordt alles even wat luchtiger.”

Wil jij CliniClowns ook steunen? Zet dan je eigen actie voor CliniClowns op.

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.