×

Speciale CliniClownsweek bij Kaartje2go

Het is belangrijk om stil te staan bij een ander. Door het geven van aandacht bijvoorbeeld, in welke vorm dan ook. Ken jij ook iemand die aandacht verdient of een beetje geluk kan gebruiken? Stuur hen dan een kaart via Kaartje2go en steun daarmee ook CliniClowns!

Speciale CliniClowns kaarten.

Kaartje2go heeft namelijk een speciale CliniClowns Collectie, waarmee zij het werk van CliniClowns steunen. De collectie varieert van kerstkaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten tot aan beterschapskaarten en verhuiskaarten. Van iedere verzonden kaart uit de CliniClownscollectie ontvangt CliniClowns 30% van de opbrengsten.

Speciale CliniClowns kaarten.

Tijdens het creëren van de kaarten werd het kantoor van Kaartje2go overspoeld met vrolijke rode neuzen. Bij sommigen van hen leidde dit tot nieuwe vaardigheden...zoals het jongleren!

Daarnaast doneert Kaartje2go in de week van 17 t/m 24 maart 10% van de opbrengst van alle andere kaarten aan CliniClowns!

Hoe meer kaarten er deze week dus verstuurd worden, hoe meer geld er naar CliniClowns gaat. Daarmee kunnen wij nog meer zieke kinderen een moment van afleiding, ontspanning en plezier kunnen geven. Deze actie geldt voor alle kaarten en alle formaten.

En laat het de 20e maart ook nog eens de dag van het Geluk zijn. Éxtra reden om jouw vrienden en familie de komende week een geluksmomentje op de mat te bezorgen! Bekijk de kaartencollectie van Kaartje2go.

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.