×

Speelgoed verkopen voor CliniClowns

Nadat Harry Sinnema de Grote CliniClowns Meeluisteroperatie beluisterde, wilde hij een actie voor CliniClowns doen. Daarom heeft hij de showroom van zijn bedrijf Auto Sinnema in Someren rond de feestdagen beschikbaar gesteld voor verkoop van speelgoed.

Samen met zijn kinderen verkocht hij het speelgoed. Daarmee haalde hij €210,- op. Waarschijnlijk doet Harry volgend jaar weer deze actie. “Onze actie in december is een mooie start voor een vervolg geweest”, vertelt hij.

Familie Sinnema heel bedankt voor jullie inzet en bijdrage!

Draag jij CliniClowns ook een warm hart toe? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.