×

Spinningmarathon voor CliniClowns

Afgelopen maand gaf Lydia van Duivenboden bij sportschool Health Spa Wellness & Fitness een spinningmarathon van een uur voor CliniClowns. Ze hield eerder zo’n marathon, maar wilde dit keer in actie komen voor een Nederlands goed doel.

Spinningmarathon voor CliniClowns.

Voorafgaand aan de actie verkocht ze plaatsen op de 30 fietsen die tijdens de les gebruikt werden. Per fiets vroeg ze €10. Tijdens de les konden de fietsers ook nog een donatie doen.

Lydia haalde in totaal €410 op! Wat een sportieve actie! Heel erg bedankt voor jouw inzet en deze mooie bijdrage!

Fiets jij ook voor CliniClowns? Of wil jij op een andere manier in actie komen voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."