×

Split-A-Gift: een bijzondere manier van doneren

Heb je binnenkort iets te vieren? Dan kun je nu ook via Split-A-Gift je cadeau delen met CliniClowns.
 

Split-A-Gift is een online platform waar je op een gemakkelijke, veilige en transparante manier je eigen cadeau kunt organiseren en daarbij een gedeelte van je cadeaubedrag kunt delen met CliniClowns.“Zo krijg jij het cadeau dat je echt graag wilt en beteken je ook iets voor een ander.”
 
De twee vriendinnen Jetty Léons en Ann Sieradzki uit Amsterdam zijn de oprichters van Split-A-Gift. “Wij geloven in blijdschap delen en doorgeven. Daarom hebben wij samen stichting Split-A-Gift opgericht. Zo kun je door zelf iets te krijgen, ook iets teruggeven”.

Hoe werkt het?

Split-A-Gift werkt in vier eenvoudige stappen:

  1. Maak een account aan en personaliseer je eventpagina
  2. Kies CliniClowns als het goede doel waaraan je wilt doneren
  3. Bepaal het percentage dat van het cadeaugeld naar CliniClowns gaat
  4. Deel je eventpagina met je gasten
Wil je jouw feestje helemaal  in CliniClowns stijl aankleden? Maak dan gebruik van onze CliniClowns vlaggen, ballonnen, collectedoosjes etc. Je kunt hiervoor contact opnemen met een van onze collega's uit het actieteam via acties@cliniclowns.nl

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?