×

Statiegeld verzamelen voor CliniClowns!

Na een succesvolle actie in 2015, verzamelde Plus verhoeven ook dit jaar statiegeld. Een halfjaar lang stelde zij de hun emballage box voor de statiegeldbonnetjes ter beschikking van CliniClowns. En dat leverde een mooi bedrag op!

Toen Thea Huigen, een van onze vrijwilligers, Plus Verhoeven benaderde om geld in te zamelen voor CliniClowns zeiden zij direct ja! Een halfjaar lang stelde zij de hun emballage box voor de statiegeldbonnetjes ter beschikking van CliniClowns. 

In 2015 voerden zij op dezelfde manier actie om hun 10-jarig jubileum te vieren. Dat leverde toen een prachtig resultaat: €1278,80!

Na het tellen van de vele bonnetjes werd duidelijk dat de opbrengst dit jaar maar liefst 1509,80 euro is! CliniClown Waldo nam de mooie cheque enthousiast in ontvangst.

Ondernemers bij Plus Verhoeven, Marianne Wesdorp en Elroy Verhoeven, zijn zo enthousiast over de actie dat ze iets bijzonders hebben besloten. Vanaf nu zullen zij de emballage box ieder jaar voor een bepaalde tijd aan CliniClowns ter beschikking stellen. Dat is natuurlijk super!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.