×

Sterrenkoks komen opnieuw in actie

Na het daverende succes van vorig jaar kwam Wouter Faber dit jaar opnieuw in actie: koken voor CliniClowns! Samen met 28 andere sterrenkoks heeft hij het wederom voor elkaar gekregen om een fantastisch bedrag op te halen voor CliniClowns!
 

Op 6 maart was het dan weer zover. Voor de tweede keer vroeg Wouter Faber zijn vrienden, familie en kennissen om in actie te komen voor CliniClowns. Iedereen was weer heel erg enthousiast. "We wilden iets doen voor hen die het goed kunnen gebruiken en zo even hun zorgen kunnen vergeten."

Het diner vond plaats in Amstelveen bij restaurant Aan de Poel. Vanaf een uur of zes kwamen de eerste gasten binnendruppelen. De creaties van de sterrenkoks waren overweldigend: van amuses van ganzenlever met IJsselmeer paling tot aan Canadese Bizonfilet. Het diner werd afgesloten met een overheerlijk dessert van suikerparel met bramensorbet. 

De avond werd fantastisch gepresenteerd door Ramona van Zweden. Zij interviewde CliniClowns ambassadeur Harry Kleywegt en riep Wouter op het podium toen hij verrast werd door de directeur van CliniClowns.

Samen hebben zij ruim 12.500 euro opgehaald! “We zijn ontzettend trots, blij en opgelucht maar bovendien erg blij met iedereen die vrijwillig zijn medewerking heeft verleend aan mijn evenement. Een dikke vette #DANKJEWEL,” zegt Wouter. 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

‘Hij wilde zelfs in het ziekenhuis blijven’

Door een ongelukkige val van de driejarige Levi was een bezoekje aan het ziekenhuis onvermijdelijk. Ondanks deze pech ontdekte Levi daar iets leuks: de CliniClownskoffer.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.