×

Steun aan CliniClowns als kraamcadeau

De familie Pruijssen uit Almkerk haalde op een bijzondere manier geld op. Voor het kraamfeest van hun derde kindje besloten zij geen cadeaus te vragen, maar een bijdrage aan CliniClowns.

"Wij zijn Jan, Petra, Emma, Hugo en Lisa Pruijssen uit Almkerk.
Op 24 september 2016 organiseerden wij een kraamfeest voor onze kleine Lisa. We wilden geen cadeaus voor onszelf vragen; we hebben immers al zoveel spullen en dit was een mooie gelegenheid om een goed doel te steunen. Samen met onze oudste kinderen hebben we een doel uitgekozen waarmee we ons verbonden voelen. Ons neefje gaat zo graag naar de CliniClowns, evenals een ander jongetje dat we kennen.
 
We wisten al snel: de opbrengst is voor de vrolijke CliniClowns, wij zijn tenslotte ook erg blij met ons kleine meisje!

We weten absoluut zeker dat dit bedrag van € 365,02 een goede bestemming gaat krijgen!"

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'De magie van het moment zorgt voor kippenvel'

Van schoolmeisje transformeert ze razendsnel tot prinses met glittercape. Even later kwispelt Femke als het vrolijke hondje Rakker haar klasgenootjes toe. De CliniClowns toveren Femke’s schooldag om tot een onvergetelijk feestje.

Superheld Reyan is klaar voor zijn operatie

Dagelijks zorgen tientallen CliniClowns door heel Nederland voor vele bijzondere momenten. Ze helpen kinderen even te ontsnappen aan de vaak pijnlijke of vervelende werkelijkheid.