×

Stichting I Am Sport in beweging voor CliniClowns

Rotterdam

Stichting I Am Sport komt in actie voor drie goede doelen, waaronder CliniClowns. Door zich sportief in te zetten, willen ze aandacht vragen en geld ophalen voor de goede doelen.


‘I Am Sport’
Is een betrokken, warme, vriendelijke, enthousiaste en gedreven stichting met een team van mensen die het uiterste uit zichzelf willen halen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zieke en hulpbehoevende kinderen. Zij maken het leven van hen graag beter, gemakkelijker en plezieriger.

Focus
De focus ligt op het motiveren en stimuleren van jongeren vanuit verschillende sociale lagen met een fysieke of mentale achterstand. Hen verder helpen om hun eigen persoonlijke doelen te verwezenlijken en het maximale uit het leven te halen, hen plezier bieden in het leven.
Door middel van sportieve activiteiten zamelen zij geld in voor ‘het doen van onderzoek naar ziekte bij kinderen’, brengen van ‘plezier aan zieke kinderen’, het ‘helpen van kinderen aan een betere toekomst’. Stichting I Am Sport staat voor gezondheid, plezier en toekomst.

CliniClowns en Stichting I Am Sport
Voor de pijler ‘‘‘het brengen van plezier aan zieke kinderen, helpen het dragelijke te maken’’ werken zij samen met CliniClowns. Er is besloten om specifiek geld in te zamelen voor het ‘klein zintuigen concert’. Een creatieve voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld. Het Klein Zintuigen Orkest komt langs bij instellingen. De voorstelling is geschikt voor kinderen met een meervoudige handicap en kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Doelstellingen
De ambassadeur van de stichting, Fabian koppelt zijn sportieve activiteiten vanaf maart 2014 aan Stichting I Am Sport. Uiteindelijke doel is dat ook na de sportprestaties van de ambassadeur, de stichting zoveel aanhang heeft opgebouwd, dat zij ook na 2015 hun bestaansrecht behouden en er geld ingezameld blijft worden voor de kinderen.
? 2 a 3 Hoofdsponsoren tot en met eind 2015.
? 5 a 10 Subsponsoren per sportactiviteit.
? 1000 persoonlijke donateurs per jaar.
? Minimaal 1 deelnemer per sportactiviteit die ook meefietst/loopt om geld in te zamelen voor de stichting.
? Minimaal 10 deelnemers die hun eigen sportactiviteit koppelen aan onze stichting voor
december 2014.
? € 10.000 per jaar inzamelen voor de stichting.

Doneer, Sponsor of Kom zelf in Actie
Kijk voor meer informatie op:
Website
Twitter
Facebook
Inspiratievideo ambassadeur

fabian van IAMsport