×

Heb je ooit zo'n grote knuffel gekregen?

Marleen Rijswijk is winnares van de landelijke Babybel boetseeractie van Bel Nederland. Tijdens de voorstelling van Circus CliniClowns in Houten ontving zij een levensgrote SuperKnuffel van haar zelfgeboetseerde figuurtje van rode was.

Afgelopen zomer riep Bel Nederland, bekend van de rode, ronde minikaasjes, iedereen op mee te doen aan een landelijke boetseerwedstrijd. Door een figuurtje te boetseren van de rode was en een foto te uploaden, kon men indirect doneren aan CliniClowns. Dat hebben we geweten, want honderden mensen gingen creatief aan de slag of steunden ons online via www.babybel.nl/cliniclowns.

Lekker slapen

In de piste van Circus CliniClowns reikte Vincent van Kuijen, algemeen directeur van Bel Nederland, de SuperKnuffel uit aan Marleen Rijswijk, die overrompeld was door de grootte van haar prijs. “Ik deed mee aan de actie, omdat ik CliniClowns wilde steunen. Ik had niet verwacht dat ik er iets mee zou winnen, laat staan zo’n grote knuffel. Nu eens kijken of mijn bed groot genoeg is, haha.”

Circusplekje voor SuperKnuffel

Ook Burgemeester Joe, personage in Circus CliniClowns, mocht een exemplaar van de SuperKnuffel in ontvangst nemen. “Wat een prachtig ontwerp! Het spreekt voor zich dat deze knuffel een mooi plekje zal krijgen in de knuffelruimte van ons circus, waar het hooggeëerde publiek even tot rust kan komen.”  
 
De Babybel boetseerwedstrijd zal niet de enige keer zijn dat Bel Nederland bijdraagt aan afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen. De komende jaren wil het bedrijf zich namelijk vaker voor ons inzetten. En dat verdient wat ons betreft natuurlijk een SuperKnuffel! Figuurlijk dan…