×

‘Zoas ut nôôit klonk… De Kroegbaos zingt Oeteldonk’

Tijdens carnaval is het in Oeteldonk één groot feest. De kroegbazen die daar onder andere verantwoordelijk voor zijn, namen het dit jaar tegen elkaar op in een zangwedstrijd. Dit kwam niet alleen de carnavalssfeer ten goede; de opbrengst ging naar CliniClowns.

De kroegbazen van de cafés Stadsherberg ’t Pumpke, De Graven van Leuven, Bar le Duc, Plaats Royaal en de Boulevard stonden dit jaar voor de 10e keer in de schijnwerpers. Onder begeleiding van vier Oeteldonkse carnavalsverenigingen (Tussenneusenlippe, Lopes te voet, Veni Vidi Vici, Frappant) zorgden zij ervoor dat alle cafébezoekers meezongen. Vooraf aan de zangwedstrijd verkochten ze meezingboekjes zodat iedereen kon meezingen. Hiermee zamelden zij geld in voor CliniClowns.

Met deze mooie actie haalden ze gezamenlijk maar liefst 2.240,- euro op. Onze eigen CliniClown Bums, ook wel Henk de Wit, mocht een ‘Sjek’ in ontvangst nemen namens CliniClowns. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet!  
 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?