×

Team CliniClowns is bijna klaar voor de NYC-Marathon!

De toppers van Team CliniClowns zijn weer hard aan het trainen voor de New York City Marathon op 6 november. Al maanden zetten ze alles op alles om er ook dit jaar een groot succes van te maken!

Na lang trainen is het bijna zover, de New York City Marathon staat voor de deur! Over iets minder dan een maand gaat Team CliniClowns samen met miljoenen anderen van start. Met nog 24 dagen te gaan staat de teller op € 109.745,57 aan donaties, waarmee wij al 7316 kinderen weer even laten lachen. Het is nog steeds mogelijk om het team te sponsoren, dat kan hier!

Wij wensen ze heel veel succes met deze mooie actie!

Op de hoogte blijven?

Houd je zelf van hardlopen en wil je meedoen? Ook dat kan! Meld je hier aan voor de editie van 2017.

Help mee, steun CliniClowns!

CliniClowns steunen.

Verkopen met een doel, kopen met een goed gevoel

Ken je het Goedomtedelen.nl al? Dit is een leuk initiatief waarop je tweedehandse spullen kunt verkopen en kopen. Bijzonder aan deze site is dat je direct een deel van je opbrengst aan een goed doel doneert. Zoals aan CliniClowns natuurlijk!

Het werk van de CliniClown gaat voorbij de lach

CliniClown Charlotte moet vaak uitleggen dat haar werk zoveel meer omvat dan vrolijke momentjes voor zieke kinderen verzorgen. “De lach is niet ons enige doel.”

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.