×

Triade komt in actie voor CliniClowns!

Medewerkers van zorginstelling Triade Flevoland kunnen dit jaar kiezen voor een bijzonder kerstcadeau. Triade geeft hen deze kerst de mogelijkheid om hun eindejaarsgeschenk ter beschikking te stellen van CliniClowns.

Triade is een zorginstelling die haar cliënten helpt ontdekken hoeveel ze zelf kunnen om zo hun zelfstandigheid te vergroten. CliniClowns brengt regelmatig een bezoekje aan de cliënten van Triade. Doormiddel van een Voucher kunnen de medewerkers er nu voor voor kiezen om het bedrag voor hun eindejaargeschenk te doneren aan CliniClowns.

"We hopen dat een aantal collega's hun eindejaarsgeschenk ter beschikking stellen van uw organisatie. Dat is nog leuker omdat jullie op 17 december op 2 van onze locaties komen", aldus Teuni van Garderen, een van de actievoerders.

 

Help mee, steun CliniClowns!

Het werk van de CliniClown gaat voorbij de lach

CliniClown Charlotte Langemeijer moet vaak uitleggen dat haar werk zoveel meer omvat dan vrolijke momentjes voor zieke kinderen verzorgen. “De lach is niet ons enige doel.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Ze deed een dansje voor juffrouw Kees bij binnenkomst'

De zevenjarige Kyani kreeg in het CliniClowns College de volle aandacht van clown Gigi en juffrouw Kees: “Ze werd echt in het zonnetje gezet en had dikke pret! Thuis mag niet alles en in het College mocht alles even.”