×

Vader en zoon fietsen naar de top voor CliniClowns

Harry en zijn zoon Tristan fietsen dit jaar samen de Alpentocht. Voor CliniClowns en voor hun dochter en zusje Annique beklimmen zij op 7 september de Col du Galibier.

Vader en zoon besloten dit jaar mee te doen met de Alpentocht vanwege persoonlijke ervaringen met de CliniClowns. Hun dochter en zusje, Annique (8), is geboren met een hersenafwijking en zit op de Mytylschool in Eindhoven. De CliniClowns zijn erg belangrijk voor haar. Op haar school ontmoet zij hen geregeld en vroeger bezocht het gehele gezin graag Circus CliniClowns. Tegenwoordig ontmoet Annique de clowns op de CliniClowns App. Het live chatten met de clowns is voor haar een momentje van ontspanning en plezier. En wanneer de clowns even niet bereikbaar zijn voor een live chat bekijkt het gezin de filmpjes op de App en doen zij mee aan de liveshow samen met andere kinderen. "Het is heerlijk om daarvan mee te mogen genieten en daarom zetten wij ons nu tijdens de Alpentocht dubbel en dwars in voor CliniClowns!", zegt Harry.

Iets terug doen

Broer Tristan kijkt uit naar de sportieve uitdaging die hem te wachten staat. Dat hij op deze manier iets terug kan doen voor CliniClowns vindt hij te gek. Hij vertelt: “Ik doe mee omdat ik samen met mijn zusje al vaak heb mogen genieten van de shows van CliniClowns. Dit is mijn manier om iets terug te kunnen doen. En wat is nu leuker dan met mijn grote hobby wielrennen geld in te zamelen voor het goede doel? Het is nog leuker omdat ik dit samen met mijn vader kan doen.” Moeder Peggy draagt ook haar steentje bij en zal tijdens de Alpentocht helpen als vrijwilligster. Een hele familie in actie voor CliniClowns.

Help Harry en Tristan naar de top

Wil je Tristan en Harry ook helpen naar de top van de Col du Galibier? Doneren kan via onderstaande button.

Over Alpentocht

Alpentocht is een fiets-, wandel- en hardloopevenement voor CliniClowns. In 2019 gaan er rond 500 deelnemers de uitdaging aan. Samen beklimmen zij op 7 september de Col du Galibier in Frankrijk. Meer willen weten over Alpentocht? Kijk dan op www.alpentocht.nl