×

Verjaarsdagsuitzending voor CliniClowns

Op zaterdag 27 februari bestond het programma ‘Goede Morgen, Lokaal 7’ 1 jaar en dat werd gevierd met een 12-uur durende uitzending. Om te trakteren zocht presentator Rick Smits naar een goed doel, dat een link heeft met de uitzendingen die elke zaterdagochtend te horen zijn. Dat werd CliniClowns.

Rick Smits koos voor CliniClowns omdat hij een luchtig muziekprogramma wil maken met een lach. Hij is van mening dat zieke en gehandicapte kinderen gebaad zijn bij afleiding door een clown en een lach. Zijn 12-uur durende uitzending werd ook uitgezonden op de kanalen van de ORVA. Daarmee creërde hij veel zichtbaarheid en heeft hij alle mensen in het ziekenhuis een fijne dag gegeven.

Ook maakte Rick gebruik van een digitaal collectebusje en konden mensen doneren bij de studio zelf. Tot slot konden luisteraars tijdens de uitzending verzoeknummers aanvragen tegen kleine vergoeding, die ook naar CliniClowns ging.

Rick Smits, ‘Goede Morgen, Lokaal 7’ en de ORVA heel erg bedankt voor jullie inzet!

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."