×

Via FlinderFly doneren aan CliniClowns!

Er zijn natuurlijk heel veel manieren hoe je CliniClowns kan steunen. Sinds kort is daar een hele leuke nieuwe manier bijgekomen! 

We zijn heel blij met deze nieuwe manier van doneren. Je kan nu namelijk gratis aan ons geld doneren. FlinderFly is een nieuwe app waarbij je, door te shoppen bij verschillende webshops, vlinders kan sparen. Deze vlinders kan je doneren aan CliniClowns. Het kost je dus geen geld. Het enige wat je moet doen is naar jouw app store gaan en deze fantastische app downloaden! Meer informatie over FlinderFly vind je hier.

Download alle tips uit ons boekje "Heppie Tips Nodig?" via de knop hiernaast

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?