×

VidyVidy steunt CliniClowns

Met kerst heeft VidyVidy voor iedere verkochte clip een bijdrage gegeven aan CliniClowns. En dat leverde in totaal een mooi bedrag op! 

Met video wil VidyVidy communicatie voor het MKB toegankelijker, sneller en professioneler maken. Afgelopen kerst doneerden zij per verkocht filmpje een bedrag aan CliniClowns. In totaal zorgde dit voor een opbrengst van bijna 600 euro!

Ook gaven zij de drie snelste reageerders een extra verassing: een CliniClowns toillettas met een zeer goed advies erop!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Het werk van de CliniClown gaat voorbij de lach'

CliniClown Charlotte Langemeijer moet vaak uitleggen dat haar werk zoveel meer omvat dan vrolijke momentjes voor zieke kinderen verzorgen. “De lach is niet ons enige doel.”

‘Het moet voor bezoekers leuk zijn om de website te gebruiken’

Voor het vijfde jaar op een rij is ook onze website genomineerd voor Beste Website van het Jaar. Cheyenne Crucq, Coördinator online communicatie, legt uit waarom.