×

Vierdaagse actiepakketten

Op 18 juli 2017 is het weer zover: de start van de Nijmeegse Vierdaagse! Voor de topprestaties die de wandelaars gaan leveren ontwikkelt CliniClowns met steun van sponsoren dit jaar 20 Vierdaagse actiepakketten. De opbrengst van de acties wordt gedoneerd aan CliniClowns. 

 

​De pakketten zijn rijkelijk gevuld met alle benodigdheden om een sportieve Vierdaagse actie te organiseren. Met de steun van onze sponsoren kunnen wij vele kleine actievoerders inspireren en faciliteren tijdens hun sportieve actie voor CliniClowns.

 

King Pepermunt

“Wij vinden de pakketten een super goed initiatief en willen door het steunen van Stichting CliniClowns onze waardering geven voor het goede werk waar CliniClowns zich voor inzet”, vertelt KING Pepermunt. "Wij hopen dan ook dat CliniClowns van dit prachtige Nijmeegse Vierdaagse initiatief een enorm succes kan gaan maken, en wensen ze hierbij veel geluk!"

Maxilia

“Het magische moment creëren en de focus op het positieve is wat ons aanspreekt aan Cliniclowns. We zijn blij dat wij als Maxilia iets kunnen doen voor zieke en gehandicapte kinderen door Cliniclowns te sponsoren. Met onze producten hopen we de deelnemers bij te staan in hun uitdaging. Uiteraard zijn we ervan overtuigd dat Cliniclowns van dit prachtige initiatief een groot succes maakt!”, Aldus Maxilia.

Promofit

Promofit is al 10 jaar de toonaangevende leverancier van relatiegeschenken, promotional gifts, beursmaterialen en nog veel meer. Speciaal voor CliniClowns hebben zij mooie keycords ontworpen voor het Vierdaagse actiepakket.
 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?