×

Voetballer Nathan Rutjes deelt zijn prijs met goede doelen

Een maand geleden won Nathan Rutjes, Eredivisiespeler van Roda JC, een geldbedrag voor zijn inzet op maatschappelijk gebied. De helft hiervan mocht hij schenken aan zelf gekozen goede doelen. Ook CliniClowns werd vorige week door hem verrast met een mooie cheque!

Nathan kreeg de prijs voor Maatschappelijk Speler van de Eredivisie op het Voetballer van het Jaar Gala 2016. Voor zijn inzet op maatschappelijk gebied won hij een cheque van €50.000 euro. De helft hiervan ging naar het project Roda JC Op Gezond Gewicht, de andere helft mocht hij zelf aan goede doelen schenken.

Zo werden ook twee CliniClowns in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen verblijd met een bezoekje van Nathan. Hij overhandigde hen een cheque van maar liefst €5000,-! 
 

Bedankt voor deze mooie donatie, Nathan!

Help mee, steun CliniClowns!

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

'Ik heb zoveel goede indrukken opgedaan vandaag'

Dertien jaar geleden ontmoette Natalie de CliniClowns en besloot ze donateur te worden. Toen we haar vroegen of ze iets lekkers wilde koken in het CliniClowns College was ze meteen enthousiast!

'Ik krijg nog steeds tranen in mijn ogen'

Jack van Gelder werd door tijdschrift 'Wandel.nl' geïnterviewd over de Vierdaagse Nijmegen en zijn ambassadeurschap voor CliniClowns. We lichten de mooiste uitspraken van Jack in dit interview uit.