×

Vlog over CliniClowns

Sinds vorig jaar november is interieur, lifestyle en mommy blogger, de Huismuts, ambassadeur van CliniClowns. Twee weken geleden is ze met CliniClowns Silly en Sjappoo een dagje mee op stap geweest in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Hier heeft zij samen met haar man, Willem, een mini-docu over gemaakt. “Zo mooi om te zien dat de CliniClowns nog geen minuut binnen zijn en dat er meteen een glimlach op het meisje haar gezicht verschijnt. De CliniClowns kunnen echt een verschil maken.” Bekijk hier de hele mini-docu!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?