×

VriendenFonds laat Daniëlle wens in vervulling gaan

Twee keer per jaar levert het VriendenFonds een financiële bijdrage aan een toegewijde vrijwilliger van gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen. Onze vrijwilliger Daniëlle Flach had een wens, en die is nu uitgekomen.

"Hier zijn geen woorden voor! Ik vind het waanzinnig!"

Daniëlle zet zich al jaren in als vrijwilliger voor CliniClowns. Ze is moeder van drie kinderen, waarvan haar zoon Jesse verstandelijk gehandicapt is. Vanwege zijn handicap is het voor haar zoon Jesse onmogelijk om een pretpark te bezoeken, terwijl haar twee andere kinderen daar al jaren van dromen. Sinds kort heeft Jesse een plekje toegewezen gekregen in een logeerhuis. En dat betekent dat ze Jesse met een gerust hart kan laten logeren, en zij eindelijk iets leuks met haar andere kinderen kan ondernemen. Een bezoek aan Disneyland Parijs was een grote wens van het gezin, maar zo'n reis is duur.

Niet geschoten is altijd mis.

Toen Daniëlle hoorde over het initiatief van het VriendenFonds om vrijwilligers in het zonnetje te zetten, aarzelde ze geen moment en maakte haar wens kenbaar: "Ik gun het mijn andere twee kinderen zo enorm om een keer naar Disneyland Parijs te gaan! We zijn er wel voor aan het sparen, maar dat gaat niet zo snel. Ik heb geen betaalde baan, en andere dingen zoals 'onderhoud huis' krijgen dan voorrang. Ik realiseer mij dat er nog veel meer vrijwilligers zijn die vast ook hele mooie wensen hebben, maar niet geschoten is altijd mis, toch? Ik hoop dat jullie mijn wens in overweging nemen. Ik ga me te pletter duimen voor mezelf!"

Dankzij het VriendenFonds is Daniëlles wens in vervulling gegaan. In het CliniClowns College werd ze verrast door een cheque, waarna ze alleen nog maar kon uitbrengen: "Hier zijn geen woorden voor! Ik vind het waanzinnig!" Ze belde direct het thuisfront en via de speaker was alleen nog maar luid gegil te horen; iedereen was door het dolle heen. Daniëlle, we gunnen het je allemaal. Van harte gefeliciteerd met dit mooie cadeau!