×

Vrijwilligster Leontien komt in actie met Jumbo

Leontien is al drie jaar vrijwilligster voor CliniClowns. Zij mobiliseerde alle Jumbo’s in Zwolle zodat zij hun statiegeld konden doneren aan CliniClowns. Met behulp van filiaalmanager Robert de Roos haalde ze maar liefst €752,95 op. Inmiddels staat de teller op €1000.

Toen Leontien las over een statiegeldactie voor CliniClown Waldo, was ze gelijk enthousiast. Doormiddel van het opgehaalde geld zou Waldo mee kunnen doen met de Chicago marathon. Het geld wat hij hiermee ging ophalen zou naar CliniClowns gaan. Leontien wilde graag haar steentje bijdragen.
 
Ze ging bij diverse supermarkten langs. Toen ze in contact kwam met Jumbo in Zwolle was het raak. Ze waren gelijk enthousiast, maar voor 2018 zaten zij helaas al vol. Een eigen actie starten in 2019 kon natuurlijk wel.
 
Leontien ging door met de actie en haalde samen met Jumbo €752,95 op voor CliniClowns. Inmiddels staat de teller op €1000. In 2020 hoopt zij weer in actie te kunnen komen samen met Jumbo!
 

Vond je het een mooi verhaal en wil jij ook bijdragen? Doneer je oude mobiel of cartridges!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Culinaire avonturen op de downpoli

“Leuke neus”, zegt Nina (5), terwijl ze op Neels rode neus duwt. Ze is op de downpoli voor controle en dat is best vervelend. Maar de tranen zijn snel gedroogd als ze ontdekt dat Cliniclowns Nop en Neel berenhonger hebben.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?