×

Winnaars kerstbomenactie doneren aan CliniClowns

Voor de kerstbomenactie uit Putten verzamelden Rhodé en Vince meer dan 200 kerstbomen. Daarmee haalden zij een mooi bedrag op en dat doneerden zij aan CliniClowns!

Woensdag 25 januari 2017 overhandigde de wethouder van Gemeente Putten een prijs aan de winnaars van hun jaarlijkse kerstbomenactie. Tijdens deze actie kunnen jongeren tot 15 jaar kerstbomen inleveren. Per boom ontvangen zij 50 cent en een lot, waarmee zij prijzen konden winnen. 
 

De winnaars van de actie, Rhodé en Vince van den Brink, hebben in totaal 235 kerstbomen opgehaald en ingeleverd! Het geld dat zij daarmee inzamelden, doneerden zij aan CliniClowns. Dankzij verschillende donaties konden zij het ingezamelde bedrag verhogen en maar liefst 200 euro overhandigen aan onze ambassadeur. Wauw!

Help mee, steun CliniClowns!

'Lachen is het beste medicijn'

De 8-jarige Turan is geboren met hartafwijkingen en onderging meerdere openhartoperaties. Geregeld krijgt hij CliniClowns op bezoek. Hij weet dan ook al precies wat hij wil worden als hij later groot is: CliniClown! Vorige week ging zijn grote droom in vervulling en mocht hij meelopen met clowns Moon en Fief.

'Als je die kinderen ziet glunderen…'

De zeventienjarige Romy moet na een zware astma-aanval een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. Als ze ziet wat het spel van CliniClowns Moon en Fief met haar jongere kamergenootjes doet, verschijnt er een lach op haar gezicht. “Als je die kinderen ziet glunderen, word je er zelf ook gelukkig van.”

‘Hij wilde zelfs in het ziekenhuis blijven’

Eerste Kerstdag verliep voor de familie Westdorp heel anders dan gepland. Door een ongelukkige val van de driejarige Levi was een bezoekje aan het ziekenhuis onvermijdelijk. Ondanks deze pech ontdekte Levi daar iets leuks: de CliniClownskoffer.