×

Zwem4daagse voor CliniClowns

Met het organiseren van een Zwem4daagse heeft zwembad De Slenken in De Wijk zich hard ingezet voor de CliniClowns. Jong en oud kreeg de kans om te bewijzen dat ze de vlinderslag nog wel onder de knie hadden. 

In 1970 vond de eerste Zwem4daagse plaats. Omdat er toentertijd nog niet zo veel activiteiten waren voor jongeren met betrekking tot sport was het een groots evenement. De Zwem4daagse vormde de afsluiting van de zomervakantie en deze jarenlange traditie zet zich nog altijd voort. Nog steeds vindt door het hele land de Zwem4daagse plaats. Afgelopen keer koos zwembad de Slenk ervoor geld op te halen voor de CliniClowns.

De Zwem4daagse houdt in dat deelnemers een prestatie leveren afhankelijk van hun leeftijd en de afgelegde afstand. De beloning is een mooie medaille waarop staat aangegeven voor de hoeveelste keer de prestatie is geleverd, net zoals bij de Avond4daagse. 

Ruim 100 deelnemers namen deel aan het evenement. Het inschrijfgeld en de opbrengst van de verkoop van sleutelhangers en knuffels leverde samen €900 op. Daar stopte het alleen niet voor het zwembad: op zaterdag ging de verkoop van de sleutelhangers en knuffels en de ontvangen giften gewoon door. Uiteindelijk is er een heel mooi bedrag van €1.115 opgehaald voor de CliniClowns! De cheque is overhandigd aan CliniClowns ambassadeur Ebel Zandbergen. 

Hartelijk dank aan het team van zwembad De Slenken in De Wijk voor jullie inzet en harde werk en aan alle deelnemers en donateurs!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?