arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

‘Het moet voor bezoekers leuk zijn om de website te gebruiken’

Net als ieder jaar kan het Nederlandse publiek weer stemmen op zijn favoriete website. Voor het vijfde jaar op een rij is ook onze website genomineerd in de categorie ‘Goede Doelen’. Cheyenne Crucq, Coördinator online communicatie, legt uit wat zij doet om ervoor te zorgen dat wij deze mooie award verdienen.

Cheyenne werkt al vijf jaar bij CliniClowns en is onder andere verantwoordelijk voor de website. “Werken bij CliniClowns sprak mij altijd al aan, het is zo’n vrolijk en positief goed doel!” De dynamiek en het enthousiasme van de clowns zijn volgens haar duidelijk merkbaar, ook op kantoor. “Het bruist en borrelt hier altijd. Vooral als de clowns repeteren is het dolle boel.”

Continu innoveren

"We zijn altijd aan het kijken naar manieren om onze bezoekers binnen enkele muiskliks te helpen aan de informatie die ze zoeken."

Volgens Cheyenne is het erg belangrijk dat de website goed aansluit op de behoeften van bezoekers. “We zijn altijd aan het kijken naar manieren om onze bezoekers binnen enkele muiskliks te helpen aan de informatie die ze zoeken.” Zo bestaat er sinds kort een pagina waarop je kunt zien wat CliniClowns bij jou in de buurt doet. “Heel veel mensen denken dat we alleen in het ziekenhuis actief zijn, maar we doen dus veel meer dan dat!”

Maar een goede website is natuurlijk meer dan informatief: “Het moet voor bezoekers leuk zijn om de website te gebruiken.” Op CliniClowns.nl zijn daarom ook verhalen, films en soms quizjes te vinden. Met deze quiz over Toet kun je korting winnen.

Tipje van de sluier

Over één van de projecten is Cheyenne het meest enthousiast. Daar vertelt ze graag alvast iets meer over. Ze is bezig met het bouwen van een groot actieplatform, dat naar verwachting in januari online komt. “Daarmee willen we actievoerders voor CliniClowns een eigen podium geven.” Zo krijgen bezoekers direct een beeld van wat wij doen en wat anderen doen. “Transparantie, openheid en positiviteit richting iedereen die ons steunt is daarbij erg belangrijk voor ons.”

Je kunt tot en met 4 november stemmen op de Beste Website van het Jaar.

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau