×

Jouw mening is onze toekomst

Ook in de toekomst willen we tegemoetkomen aan de wensen van zieke en gehandicapte kinderen. Om er voor ze te kunnen zijn op de juiste plekken met de juiste activiteiten verricht het NIVEL een belangrijk onderzoek. De eerste fase is het afnemen van persoonlijke én vertrouwelijke interviews onder ouders en verzorgers van kinderen met een ziekte of handicap. Kunnen we op jouw hulp rekenen?

Het NIVEL is een gerenommeerd onderzoeksinstituut dat nagaat of en hoe wij onze activiteiten nog beter kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van zieke en gehandicapte kinderen. Er wordt een grootschalig onderzoek verricht, waarbij ouders en verzorgers worden geinterviewd. We zoeken daarom mensen die ervaring hebben met CliniClowns en mee willen werken aan een interview. Het interview is persoonlijk, maar je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en anoniem blijven in onderzoeksverslagen.

Denk mee over onze toekomst!

Iedere mening over CliniClowns is van groot belang voor ons. Want aan de hand van jouw bijdrage kunnen wij onze toekomstvisie verder ontwikkelen. Help ons en help de kinderen met wie we spelen. Vul daarom onderstaand formulier in en meld je aan voor een interview.

Meer weten?

Heb je vragen over de opzet van het onderzoek en het interview? Neem dan contact op met Jesminne Bruins Slot van het NIVEL, te bereiken via 030 - 2729 645 (ma. t/m do.) of j.bruinsslot@nivel.nl.