×

CliniClowns als executeur

In een testament wordt vastgelegd wie de taak heeft om de nalatenschap goed af te wikkelen. Dat kan een familielid zijn of iemand anders die u goed kent. CliniClowns kan dit onder bepaalde omstandigheden ook voor u doen.

Wij zorgen er voor dat alles netjes en conform uw wensen in het testament wordt uitgevoerd. Wilt u ook CliniClowns als executeur benoemen? Dan kunt u daarvoor contact opnemen met relatiemanager en jurist Frances Hilbers-Kuijs. Zij kan u daar meer over vertellen. Ook kunt u onze brochure over nalaten opvragen.

Frances Hilbers-Kuijs, relatiemanager en jurist
Nalaten@cliniclowns.nl
Tel: 033-4699040

Wat doet een executeur?

Degene die in het testament als executeur is benoemd, verdeelt de erfenis volgens de wens van de nabestaande zoals vastgelegd in zijn of haar nalatenschap. Ook worden er praktische zaken geregeld na het overlijden. Denk daarbij aan het informeren van erfgenamen, opzeggen van lidmaatschappen, rekening en verantwoording en meer om tot een nette en juiste afronding te kunnen komen.

Relatiemanager Frances: “Onlangs sprak ik een dame die al een tijd piekerde over de vraag wie ze als executeur moest benoemen in haar testament. Ze wilde haar oudere zus niet met het executeursschap belasten om verschillende redenen en was opgelucht te horen dat CliniClowns deze taak op zich kan nemen.”