×

CliniClowns in Nederland

Een beetje verbeelding doet wonderen; CliniClowns laten zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie lachen, ontspannen en zetten ze in hun kracht. En dat gebeurt overal in Nederland, ook bij jou in de buurt!

Ruim 70 clowns bezoeken ruim 100 ziekenhuizen en instellingen door heel Nederland. Daarnaast spelen zij met de voorstelling 'Speel je mee?' voor zeer moeilijk lerende kinderen op allerlei scholen. En ken je het Klein Zintuigen Orkest al? Een muzikale belevenis voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap. ​Onze CliniClowns zetten hun verbeeldingskracht ook in voor mensen met dementie in zorginstellingen.

Daarnaast brengen zieke en gehandicapte kinderen met hun gezin wekelijks een bezoekje aan het CliniClowns College. Met de speciale CliniClowns App kunnen kinderen kunnen waar ze ook zijn, thuis of onderweg, via webcam contact hebben met de clowns.

Waar spelen de CliniClowns?

CliniClowns in Nederland

Een goed doel als CliniClowns is op veel locaties in het land.

Bekijk in het kaartje alle locaties waar CliniClowns spelen met de verschillende voorstellingen en bezoeken. Of zoek meteen je eigen provincie op in de rij, onder de kaart.


Bekijk per provincie waar de CliniClowns spelen:

Alleen dankzij steun mogelijk gemaakt

Alle voorstellingen en bezoeken die CliniClowns brengen aan zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie, zijn alleen mogelijk dankzij de steun van onze donateurs, actievoerder, sponsoren en vrijwilligers. 

Op de hoogte blijven van wat CliniClowns allemaal doet?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Geef ontspanning en plezier

Gun nog meer zieke kinderen en mensen met dementie bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns mensen in een kwetsbare situatie laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met dementie kan laten lachen, ontspannen en genieten.