×

De week van de vriendschap op de CliniClowns App

Komende week (van donderdag 30 juli tot en met 6 augustus 2020) is het De Week van de Vriendschap op de CliniClowns App! Kom je ook een kijkje nemen?

Bel de clowns op, kijk naar de liveshows en houd de filmpjes in de gaten. Want er valt van alles te beleven op de app deze week voor jou en je beste vriend.

Boekje met de beste vrienden van de wereld

Wie is jouw beste vriend en waarom is hij zo bijzonder? Laat het ons weten! De clowns willen graag een boekje maken met alle beste vrienden van de wereld! Vul je hem ook in?

Je kunt de invulpagina's hieronder downloaden en per mail terugsturen (neem de versie 'interactief') of uitprinten en per post versturen.

Uitprinten
Interactief

Wil je deze pagina's per post versturen, dan kan dat gratis naar CliniClowns, t.a.v. App Redactie, Antwoordnummer 99, 3800 VB Amersfoort
Wil je deze pagina's via mail terugsturen, dan kan dat naar app@cliniclowns.nl

Maak er iets moois van en wie weet kom jij samen met jouw beste vriend wel voorbij in de Wachtkamer op de CliniClowns App!

Lees de bijzondere verhalen

'Zonder de clowns is het maar saai'

Koen Kampmeinert is 11 jaar en samen met zijn moeder groot fan van de CliniClowns App. Niet alleen vanwege het persoonlijke contact met de clowns, maar ook door de mogelijkheden die de iPad biedt.

'Webcammen met de clowns vanaf de camping'

Damian van der Schaft (13 jaar) is al jaren heel actief bij de online activiteiten van CliniClowns.Zelfs op de camping in België zocht hij contact met CliniClown Dikkie voor een bijzondere rondleiding.

'Het was net of de clowns in de ziekenhuiskamer waren'

Janka Scholtens-Van Eeken is Pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van Treant Zorggroep locaties Bethesda en Scheper. Enthousiast vertelt zij hoe gemakkelijk het is om de app in te zetten en welk effect zij ziet bij kinderen.

Dankzij de CliniClowns App kunnen zieke kinderen en kinderen met een beperking even hun zorgen vergeten. Help jij mee zodat we nog meer kinderen kunnen bereiken?