×

Deel jouw verhaal over CliniClowns!

In november vieren wij ons 25-jarig jubileum en we zijn op zoek naar mooie verhalen over ontmoetingen met onze clowns.

Heb jij – en/of jouw kind - de CliniClowns wel eens ontmoet in het ziekenhuis? 25 jaar geleden, gisteren of ergens daar tussen in?
Het zou super zijn als je dit moment met ons wilt delen!

Dat kan op deze pagina of via een e-mail naar redactie@cliniclowns.nl. Het liefst ook met mooie foto’s hierbij. Met de mooiste verhalen maken we een expositie over ons werk. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

Bijzondere verhalen

"Noortje straalt weer..."

Al achtenhalf jaar komt Noortje van Maldegem (9) veel in het UMC+ in Maastricht. Gek genoeg kijkt ze soms echt uit naar haar volgende ziekenhuisbezoek. De reden: clowns Fiep en Bums. Ze kennen elkaar al zo lang dat de band heel hecht is geworden.

"Bijna feest als CliniClowns komen!"

"Daan moet iedere vier weken naar het ziekenhuis, waar hij het medicijn drie dagen lang via een infuus toegediend krijgt. De derde dag is hij er dan altijd minder goed aan toe. Maar als de CliniClowns komen, is het bijna feest!"

Ramon deelt lief en leed met de clowns

Ramon deelt lief en leed met de clowns. Zijn moeder Annie van Meteren: "Ze hebben absoluut ook aandacht voor de serieuze kant, maar ze brengen hem snel in vrolijkere sferen. Zodat hij zijn ziekte weer even vergeet."