×

Wilt u meepraten in ons Donateurpanel?

Dagelijks zijn wij er ons van bewust dat wij ons werk alleen kunnen doen dankzij de steun van donateurs als u. Daarom horen wij graag uw mening over de verschillende projecten waar CliniClowns mee bezig is. Welke projecten vindt u als donateur belangrijk? Wat vindt u van de manier waarop CliniClowns u benadert, of van nieuwe campagne uitingen, acties of samenwerkingsverbanden? Lijkt het u leuk en interessant om over bovenstaande vragen en kwesties mee te denken? Meld u dan nu aan voor het CliniClowns Donateurpanel!

Wat houdt het in?

Het Donateurpanel bestaat uit een kleine groep donateurs die een aantal keer per jaar bij elkaar komt om mee te denken over verschillende projecten binnen CliniClowns. Hierbij valt te denken aan de manier waarop u door CliniClowns benaderd wordt, nieuwe communicatie concepten, nieuwe acties of samenwerkingsverbanden, etc.

Wie kan er deelnemen?

Iedereen die CliniClowns een warm hart toedraagt en ons ondersteunt door middel van een periodieke gift of machtiging. En die het leuk vindt om mee te denken en zijn of haar mening te geven over diverse projecten binnen CliniClowns.

Wanneer komt het panel bij elkaar?

Het panel komt drie tot vier keer per jaar bij elkaar op het CliniClowns kantoor in Amersfoort. Uiteraard worden uw reiskosten naar ons kantoor vergoed.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar donateurpanel@cliniclowns.nl.