×

Doneren aan een goed doel als CliniClowns

Help mee

Maak hieronder je keuze

Overweeg jij om te doneren aan een goed doel? Iedereen heeft daarbij zijn eigen motivatie. Of je nu iets wilt bijdragen voor kinderen, of juist voor ouderen. Voor een betere wereld, of voor een belang dicht bij jou in de buurt. 

Als je CliniClowns steunt, draag je bij aan ontspanning en plezier voor mensen in een kwetsbare situatie. In het speciaal is CliniClowns er voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. 

Waarom CliniClowns?

Drie keer per week zit Pien (7) voor dialyse urenlang in het ziekenhuis. "Als de CliniClowns zijn geweest, is ze de hele dag vrolijk." – moeder Nicole

Onze clowns komen overal waar behoefte is aan afleiding, plezier en ontspanning voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin of instelling. Ze ontmoeten de kinderen thuis, in zorginstellingen, kinderdagverblijven, behandelcentra en op scholen. Daarnaast organiseren we evenementen op maat en kunnen kinderen de clowns online ontmoeten via de CliniClowns App. 

Onze CliniClowns zetten hun verbeeldingskracht ook in voor mensen met dementie in zorginstellingen. Om hen weer even naar het 'nu' te halen, écht contact te maken en de nodige ontspanning en kracht te geven. 

Onze resultaten

84.035 ontmoetingen tussen kind en clown
83 instellingen voor mensen met dementie zijn bezocht
10.936 kinderen genoten van voorstellingen op school

Help mee, steun CliniClowns!

Culinaire avonturen op de downpoli

''Leuke neus'', zegt Nina (5), terwijl ze op Neels rode neus duwt. Ze is op de downpoli voor controle en dat is best vervelend. Maar de tranen zijn snel gedroogd als ze ontdekt dat Nop en Neel berenhonger hebben.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?