×

Een uniek kerstgeschenk

Elk jaar is het weer een zoektocht. U wilt uw personeel op een gepaste manier bedanken voor hun grote inzet het afgelopen jaar. Of u bent juist op zoek naar een perfect relatiegeschenk. Daarnaast is het einde van het jaar ook bij uitstek de periode om te denken aan diegenen die het wat minder getroffen hebben in onze samenleving.

Geef een CliniClowns beeldje!

CliniClowns biedt met het CliniClowns beeldje twee vliegen in één klap! Niet alleen maakt u uw relaties of medewerkers blij met dit mooie verbronsde kunstwerk. Maar daarbij maakt u ook zieke en gehandicapte kinderen blij met een moment van afleiding en plezier!

Het beeldje van 2011 is net als de voorgaande jaren weer gemaakt door Brigitte van den Houdt. Dit unieke collectorsitem is voor 39,95 per stuk te bestellen via onze webshop. Bij aantallen boven de 50 stuks gelden speciale tarieven, als u hier in geïnteresseerd bent neem dan even persoonlijk contact met ons op. Dat kan via acties@cliniclowns.nl.

>Bestel hier het CliniClowns beeldje via onze webshop

Verras uw medewerkers en relaties met dit mooie beeldje en laat zoveel mogelijk kinderen lachen deze kerst! Hier doen we het voor: