×

Eline straalt bij Circus Boemtata

Samen met haar ouders was Eline van Heumen onlangs te gast bij Circus Boemtata. Na afloop ontvingen we deze mooie reactie:

Warm welkom
“Het was een geweldige zaterdagochtend waar we met z'n drieën sinds lange tijd zeer intens van hebben genoten. Bij binnenkomst kregen we direct het gevoel dat we in een andere wereld waren. Een zeer warm welkom, met vriendelijke mensen, waarbij je kon zien dat ze vol passie en hartstocht het de bezoekers naar hun zin wilden maken. Dat is ook helemaal gelukt."

De grootste lol
“Eline, onze meervoudig gehandicapte dochter van 19 jaar met het Angelman syndroom, genoot al van de grote mooie rode circustent toen we het parkeerterrein op kwamen rijden. Bij de ontvangst, met de verschillende clowns, keek ze nog even de kat uit de boom. Maar al snel was het ijs gebroken toen in de grote tent de voorstelling begon. Ze schreeuwde het uit van plezier en genoot met volle teugen. De verschillende kleine voorstellingen waren voor Eline één groot feest. Ze zat er in haar rolstoel met haar neus bovenop en had de zaterdag van haar leven. De clowns moesten het soms bijna ontgelden. Van enthousiasme trok ze de clownsmuts bijna van het hoofd van clown Puk. Nog net konden wij Puk redden en Eline had de grootste lol. De afsluiting in de grote zaal was indrukwekkend, ook daar had Eline ogen te kort. Na de geweldige voorstellingen hebben we nog een broodje gegeten en iets gedronken en zijn we met een zeer voldaan gevoel teruggereden naar huis." 

Even uit de zorgen
“Voor ons allen was het een onvergetelijke ochtend. We hebben het als een zeer warm bad ervaren en Eline in het bijzonder. We werden als ouders heel even uit de zorgen gehaald en dat is een speciaal gevoel. We zijn heel dankbaar dat er een organisatie in Nederland is die dit voor deze zeer bijzondere mensen, met een groot hart, mogelijk maakt."

Hartelijke groeten van Eline en haar ouders